RETREAT FÖR SJÄLEN, EN KURS DÄR DU FÅR BARA VARA


20-23 APRIL 2023

Den här kursen är för dig som:

  • Har tappat bort dig själv och vill hitta tillbaka till ditt sanna jag.
  • Vill börja må bättre och fatta bättre beslut för dig själv.
  • Upplever stress i din vardag och i stället vill uppleva mer glädje.
  • Har problem i dina relationer.
  • Känner dig utbränd.

Har du glömt bort dig själv och i stället strävar mot att vara duktig, bli omtyckt och tillfredsställa andra människors behov? Den här kursen är en Dörröppnare för dig till ditt inre! Att upptäcka och erkänna att vi alla bär på hela känsloregistret är ett stort steg. Vi behöver välkomna alla våra känslor.

Vi tillbringar mycket av vår dyrbara tid i ett tillstånd av känslolöshet. När vi stänger av våra känslor skyddar vi oss från smärta, samtidigt som vi hamnar i ett tillstånd av att vara levande död. Anledningen till att vi stänger av våra känslor kan vara att vi känner skam och skuld över dem. Någon (oftast i vår närhet) har talat om för oss att vi är fel, eller att vi borde känna eller tänka annorlunda.

Om du vill känna glädje, må bra och leva ett hälsosamt liv behöver du välkomna alla dina känslor. Genom olika övningar och meditationer får du hjälp att upptäcka de känslor och väcka den livsenergi som finns inom dig. Du kommer att kunna börja relatera till dig själv och andra på ett mer äkta och kärleksfullt sätt.

Vi kommer även att jobba med:

Närvaro                        Att känna och acceptera det som är just nu

Medvetenhet                Att bli medveten om dina val och handlingar

Sårbarhet                      Att våga vara ärlig och ta ansvar

Vi startar torsdag kl 17 med incheckning, rumsfördelning och gemensam middag. Efter bokad plats på kursen skickas en bokningsbekräftelse ut med mer information om hur helgen kommer att se ut. Kursen avslutas söndag med lunch kl 13.

Vi som leder kursen:

Camilla har en bakgrund som frisör och frisörlärare. Hon har under hela sitt vuxna liv utforskat olika verktyg för personlig utveckling och växande. Redan som 19 åring gick hon en två-årig utbildning till zonterapeut med inslag av akupressur och massage. Idag arbetar hon som Qigonginstruktör, coach och healer. Camilla brinner verkligen för att hjälpa andra hitta kraften och styrkan inom sig att leda och läka sig själva. Hon har förmågan att se varje individ och bjuda in dem till att öppna upp inför det de behöver arbeta med inom sig, för att kunna leva mer i sanning, kärlek och tillit.

Martin har erfarenhet från flera olika branscher, som hantverkare, chef och som socionom. Han har även utbildningar i och erfarenhet av Emotionellt Fokuserad Terapi, rosenmetoden, sorgbearbetning, coaching, tankefältsterapi, qigong, healing och massage. Han har ett stort engagemang och vill verkligen hjälpa alla till bättre hälsa och personlig utveckling. Han är mannen som står stadigt med båda fötterna djupt förankrade i jorden. Med sin intuition kan han guida dig till den plats där du kan växa och utvecklas som bäst och mest.

Till vardags (när vi inte håller kurs) sköter vi om gården, trädgården, hönsen, vår loppis och Bed & Breakfast. Martin har även en hel del skog att ta hand om, och man kan ofta se han susa förbi i sin traktor på något uppdrag. Camilla tillbringar mycket tid i köket där hon lagar mat eller bakar något gott.

Hela helgen kommer ni att bli väl omhändertagna och guidade av oss kursledare. Vi sköter allt runt omkring så du kan tryggt slappna av och njuta. Det är frivilligt att vara med på alla moment men vi rekommenderar varmt att delta i så stor utsträckning som möjligt då det ger störst och bäst resultat. Vi rekommenderar även att stänga av mobil och dator under helgen!

Boende: Ni kommer att bo i enkelrum, dubbelrum eller trebäddsrum. Sängkläder och handdukar finns på boendet så det behöver du inte packa med. Det finns två badrum i boendet som alla deltagare får dela på.

Maten: Vi serverar hemlagad kärleksfullt tillagad vegetarisk kost under retreatet. Ni erbjuds middag torsdag, fredag och lördag kl 18. Frukost fredag, lördag och söndag kl 9. Lunch fredag, lördag och söndag kl 13. Däremellan finns möjlighet att dricka te och äta frukt.

Ta sig hit:

Vår kursgård ligger i Klarälvdalen, Torsby Kommun, Norra Värmland.

Du tar dig hit med buss från Karlstad till Värnäs, där byter du buss mot Sysslebäck och ber om att bli avsläppt vid  Mörbacka Gårdsretreat.

Om du kommer med egen bil tar du dig till RV62, Mörbacka 10, 680 63 Likenäs.

Avstånd från:

Stockholm 42 mil

Göteborg 37 mil

Oslo 22 mil

Östersund 44 mil

Karlstad 16 mil

Flyg:   Stockholm-Torsby vardagar 9.15 och 18.15

           Torsby- Stockholm vardagar 6.05 och 16.30

Vill du börja leva livet Fullt ut! Välkommen att boka in dig på den här kursen.

Välkommen till dig själv.

Anmälan dig till: info@morbacka

Efter anmälan får du mer information.

Investering: 3.000 kronor.

I priset ingår alla måltider, boende, kurs, fantastisk miljö, natur och gemenskap.

P.S. Ta gärna med kläder för utevistelse då vi kommer att vara en del i skogen om vädret tillåter. Packa även ner mjuka sköna kläder som du kan röra dig fritt i. Bra med flera ombyten då det kan bli lite svettigt i vissa övningar.

Varmt välkomna till Mörbacka Gårdsretreat i vackra Klarälvdalen, Torsby Kommun, Norra Värmland.