RETREAT FÖR PAR, EN DÖRRÖPPNARE TILL ER RELATION

21-24 JULI, 6-9 OKTOBER 2022
19-22 JANUARI, 11-14 MAJ 2023

Detta är för er par som vill hitta en mer levande och kärleksfull relation. Teori blandas med övningar där fokus ligger på kommunikation, sanning, närhet och medveten närvaro. Längtar du efter mer passion, lust och närvaro med din partner? Längtar du efter den där varma och innerliga känslan när du och din partner hittar fram till varandra på riktigt? Genom att ni blir medvetna om vad som stärker er relation och vad som främjar er utveckling tillsammans kan ni nå nya höjder. Det handlar om att förstå hur ni lyfter varandra, hur ni stärker er själva som individer och vad ni kan göra för att båda ska känna sig sedda och hörda.

Denna kurs passar er som vill:

 • uppleva mer i er relation
 • utvecklas tillsammans
 • känna mer glädje över livet och varandra
 • ha ett mer innehållsrikt och levande kärleksliv
 • komma närmare varandra och fördjupa relationen
 • känna större attraktion till din partner

När ni gått denna kurs är vår förhoppning att ni:

 • fått en större förståelse för er relation
 • kan förstå varandra bättre
 • har lättare att acceptera varandras olikheter
 • strävar mot att kommunicera tydligare och bättre
 • har en gemensam plattform att utgå ifrån

Denna kurs riktar sig enbart till par. För att delta behöver du boka in dig tillsammans med en partner. Ni kommer att göra alla övningar tillsammans som par. Det spelar ingen roll om ni precis har träffats eller om ni har varit tillsammans i många år, här ges ni möjligheten att fördjupa er relation och lära känna varandra bättre.

Alla behöver vi ta oss tid att vårda det som vi har i våra liv. Tyvärr är det så att många lägger mer tid och pengar på bilen och huset, än på sitt förhållande. Trots detta är vi övertygade om att de flesta tycker att relationen till sin partner är viktigare. Därför vill vi erbjuda alla de par som vill fördjupa Kärleken till varandra denna möjlighet.

Den här parretreaten kommer ni att bli erbjudna ett individuellt samtal i EFT (Emotionellt Fokuserad Terapi) där ni som par sitter enskilt tillsammans med terapeuten i en timmas samtal.

Helgretreatet startar torsdag kl 17 med incheckning, rumsfördelning och gemensam middag. Efter bokad plats på kursen får ni mer information om hur dagarna kommer att se ut. Kursen avslutas söndag med lunch kl 13.

Vi som leder kursen:

Camilla har en bakgrund som frisör och frisörlärare, men har under hela sitt vuxna liv utforskat olika verktyg för personlig utveckling och växande. Idag arbetar hon som Qigonginstruktör, parrelationscoach och healer. Camilla brinner verkligen för att hjälpa andra par att hitta passion, gemenskap och förståelse för varandra. Hon har förmågan att se hela paret och bjuda in dem till att öppna upp inför det de behöver arbeta med, så att de kan leva mer i sanning, kärlek och tillit.

Martin har erfarenhet från flera olika brancher, bland annat hantverk och inom socialt arbete som socionom. Han har även utbildningar i och erfarenhet av Emotionellt Fokuserad Terapi (EFT) rosenmetoden, sorgbearbetning, coaching, tankefältsterapi, qigong och healing. Martin har ett stort engagemang och vill hjälpa er som par till en fördjupad relation. Han är mannen som står stadigt med båda fötterna djupt förankrade i jorden. Med sin intuition kan han guida er till den plats där ni kan växa och utvecklas som bäst och mest.

Dessa dagar kommer ni att bli väl omhändertagna och guidade av oss kursledare. Vi sköter allt runt omkring så ni kan tryggt slappna av och njuta. Det är frivilligt att vara med på alla moment men vi rekommenderar varmt att delta i så stor utsträckning som möjligt då det ger störst och bäst resultat. Vi rekommenderar även att stänga av mobil och dator under helgen!

Boende: Ni bor i eget dubbelrum. Sängkläder och handdukar finns på boendet så det behöver ni inte packa med. Det finns två badrum i boendet som ni delar med övriga deltagare.

Maten: Vi serverar hemlagad kärleksfullt tillagad mat under retreatet. Ni erbjuds middag torsdag – lördag kl 18. Frukost fredag – söndag kl 9. Lunch fredag – söndag kl 13. Däremellan finns möjlighet att dricka te och äta frukt.

Ta sig hit:

Vår kursgård ligger i Klarälvdalen, Torsby Kommun, Norra Värmland.

Ni tar er hit med buss från Karlstad till Värnäs, där byter ni buss mot Sysslebäck och ber om att bli avsläppta vid Mörbacka Gårdsretreat.

Om ni kommer med egen bil tar ni er till RV62, Mörbacka 10, 680 63 Likenäs.

Avstånd från:

 • Stockholm 42 mil
 • Göteborg 37 mil
 • Oslo 22 mil
 • Östersund 44 mil
 • Karlstad 16 mil

Flyg:   Stockholm-Torsby vardagar 9.15 och 18.15 
       Torsby-Stockholm vardagar 6.05 och 16.30

Anmälan till: info@morbacka.se.

För att vara med på kursen 21 juli 2022 anmäl er senast 21 juni.
För att vara med på kursen 6 oktober 2022 anmäl er senast 6 september.
Finns det platser kvar så går det bra att anmäla sig senare också.

Efter anmälan får ni en bokningsbekräftelse med mer information.

Investering: 7000 kronor/par. Det som ingår är ett individuellt parsamtal med terapeut, kurs, kost, logi, fantastisk natur, miljö och gemenskap.

P.S. Ta gärna med kläder för utevistelse, om vädret tillåter kommer vi att vara en del i skogen. Packa även ner mjuka sköna kläder som du kan röra dig fritt i. Bra med flera ombyten då det kan bli lite svettigt i vissa övningar.

Varmt välkomna till Mörbacka Gårdsretreat i vackra Klarälvdalen, Torsby Kommun, Norra Värmland.