MÅ BRA RETREAT MED YINYOGA & QIGONG

Yinyoga retreat

Tre dagar i avkoppling, med fokus på ditt Välmående.

Här ges du tillfälle att koppla bort vardagen och ge dig själv en chans till att Bara Vara här och nu.
Du kan glömma allt som tynger dig för en stund och ge dig själv möjligheten att i stället känna närvaron med dig själv. 

På retreat ges det utrymme för djup stillhet som gör att du kan öppna upp för din intuition och kreativa förmåga. Du får bättre och snabbare resultat av att vara omgiven av andra som är i samma energi och tillsammans hjälper vi varandra in i stillhet. Under helgen ges de bästa förutsättningarna att komma till insikt om vem du egentligen är, varför du är här och vart du är på väg. Att utveckla sin intuition kan vara hjälpsamt på flera sätt. Det kan göra dig mer säker på vilken riktning du ska ta i ditt liv. När du blir mer säker på dig själv kommer du även att uppleva mer glädje i livet.

När du tränar upp din intuition ökar din medvetenhet. Det blir lättare att förstå och se att allting runt omkring dig händer av en anledning. Du kommer också upptäcka att saker har en tendens att lösa sig bara man har ”rätt” förhållningssätt till problem. I stället för att gå emot med ansträngning, kan man anpassa sig med enkelhet.

I dagens samhälle får vår kropp och hjärna dagligen massor med information från alla håll och kanter. För att kunna stanna upp och lyssna inåt behöver vi vila från all stress. Under dessa tre dagars stillhet ges du möjlighet att rensa bort det gamla som inte längre tjänar dig och i stället fylla på med ny frisk energi, samt sätta en riktning för en framtid med glädje och harmoni.

Det här är en dörröppnare in till Närvaro.
Hur du kan stilla ditt sinne och leva i nuet.

Varmt välkommen till oss på retreat. Ett retreat där vi kommer att utöva yinyoga, qigong, olika meditationer, frigörande dans, skogsbad m.m. Allt med fokus på att främjar din hälsa och din själsutveckling.

Vi startar fredag 1 september 2023 kl 17 med incheckning, rumsfördelning och gemensam middag. Efter bokad plats på kursen får du mer information om hur dagarna kommer att se ut. Kursen avslutas söndag 2 september med lunch kl 13.

Vi som leder kursen:

Camilla har under hela sitt liv utforskat olika verktyg för personlig utveckling och växande. Redan som 19 åring gick hon en två-årig utbildning till zonterapeut med inslag av akupressur och massage. Det har hela tiden funnits ett intresse för ett djupt utforskande för hur vi som människor fungerar och vad som är syftet med livet. Under flera år arbetade Camilla som frisör och frisörlärare, men har nu äntligen hittat sitt kall där hon får hjälpa, vägleda och guida andra in i ett Välmående genom olika kurser och coaching. Camilla brinner verkligen för att hjälpa andra hitta kraften och styrkan inom sig att leda och läka sig själva. Hon har förmågan att se varje individ och bjuda in dem till att öppna upp inför det de behöver arbeta med inom sig, för att kunna leva mer i sanning, kärlek och tillit.

Martin har erfarenhet från flera olika branscher, bland annat som  hantverkare, chef och som  socionom. Han har även utbildningar i och erfarenhet av rosenmetoden, sorgbearbetning, coaching, tankefältsterapi, qigong, healing och laserbehandling. Han har ett stort engagemang och vill verkligen hjälpa alla till bättre hälsa och personlig utveckling. Han är mannen som står stadigt med båda fötterna djupt förankrade i jorden. Med sin intuition kan han guida dig till den plats där du kan växa och utvecklas som bäst och mest.

Läs mer om oss här.

Hela helgen kommer ni att bli väl omhändertagna och guidade av oss kursledare. Vi sköter allt runt omkring så du kan tryggt slappna av och njuta. Det är frivilligt att vara med på alla moment men vi rekommenderar varmt att delta i så stor utsträckning som möjligt då det ger störst och bäst resultat. Vi rekommenderar även att stänga av mobil och dator under helgen!

Boende: Ni kommer att bo i enkelrum, dubbelrum eller trebäddsrum. Sängkläder och handdukar finns på boendet så det behöver du inte packa med. Det finns två badrum i boendet som alla deltagare får dela på. 

Maten: Vi serverar hemlagad kärleksfullt tillagad vegetarisk kost under retreatet. Ni erbjuds middag fredag och lördag kl 17. Frukost lördag och söndag kl 9.30. Lunch lördag och söndag kl 13. Däremellan finns möjlighet att dricka te och äta frukt.

Ta sig hit:

Vår kursgård ligger i Klarälvdalen, Torsby Kommun, Norra Värmland.

Du tar dig hit med buss från Karlstad till Värnäs, där byter du buss mot Sysslebäck och ber om att bli avsläppt vid  Mörbacka Gårdsretreat.

Om du kommer med egen bil tar du dig till RV62, Mörbacka 10, 680 63 Likenäs.

Avstånd från:

Stockholm 42 mil

Göteborg 37 mil

Oslo 22 mil

Östersund 44 mil

Karlstad 16 mil

Vill du börja leva livet Fullt ut! Välkommen att boka in dig på den här helgkursen.

Välkommen till dig själv.

Anmälan till: info@morbacka.se 

Efter anmälan får du mer information.

Investering: 4.000 kronor.

I priset ingår alla måltider, boende, kurs, fantastisk miljö, natur och gemenskap.

P.S.
Packa med mjuka sköna kläder som du kan röra dig fritt i och kläder för utevistelse.

Varmt välkomna till Mörbacka Gårdsretreat i vackra Klarälvdalen, Torsby Kommun, Norra Värmland.