KURSER

Behandlingar

Qigongträning

Vi kommer under hela hösten att ha Meditation och Qigongkvällar varje tisdag 18.15-19.15, med start tisdag 7 september. Sista tillfället för hösten är tisdag 28 december. Du är välkommen att träna qigong med oss varje tisdag eller enstaka gånger. Vi kommer även öppna upp för qigongträning under 4 söndagar. Datumen är 10 oktober, 14 och 28 november, och 12 december. Kl.11-12. Första gången kan du komma och prova gratis. Sen kostar det 100 kronor per gång. Halva priset för pensionärer och studenter.
Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig. Telefon 0702-808698. Mail: info@morbacka.se
Välkommen! Hoppas vi ses!

Våra Helgkurser

Klicka på valfri kurs för mer information!

Om Oss:

Camilla och Martin, som håller i alla kurserna, har lång erfarenhet av personlig utveckling och utbildning inom flera olika områden.

Camilla: Är auktoriserad instruktör i Jichu Gong och Delfinkraftens qigong enligt Biyunmetoden. Hon är Certifierad coach i självkänsla, medberoende, parrelation och andlighet. Camilla har även utbildningar inom Taktil Massage, Healing, Frigörande Dans, Kroppsbalansering och Traditionell Kinesisk Medicin.

Martin: Är utbildad socionom. Han har certifiering som Livscoach, Medberoendecoach och Andlig coach. Martin är även ledare i Delfinkraftens qigong och har utbildningar inom Rosenmetoden, Sorgbearbetning och Healing.

Vi är väldigt måna om att alla ska känna sig trygga när de kommer till oss på kurs. Samtidigt vill vi att alla ska få en möjlighet till utveckling och vi finns därför tillgängliga under hela processen. Även efter kursavslut finns vi tillgängliga för fortsatta samtal om det skulle behövas.

Varmt välkomna önskar Camilla och Martin!