HEM

Mörbacka Gårdsretreat

Bed & Breakfast – Loppis & Kuriosa – Välmående

Mörbacka Gård är platsen för dig som uppskattar lugn och harmoni. Hit är du alltid välkommen.
Hos oss hittar du en hemtrevlig atmosfär, personlig service och konkurrenskraftiga priser.

Platsen tillhandahåller många möjligheter till naturupplevelser i form av promenader på mysiga skogsvägar och små stigar, eller utflykter till några av våra närliggande besöksmål.

Mörbacka Gård erbjuder samtal och kurser inom personlig utveckling för både par och enskilda individer. Alla kurser hålls av utbildade coacher och terapeuter som har förmågan att se, höra och lyfta fram det som just du behöver utveckla och jobba med.

På somrarna öppnas Loppis & Kuriosabutiken upp på gårdens loge där du kan hitta en blandning av gamla och nya saker. Här trivs du som uppskattar fina varor för återbruk och att handla hållbart.

Gårdens Bed & Breakfast drivs året runt. Här erbjuds övernattning i en lugn, harmonisk och lantlig miljö.
Alla gäster erbjuds en minnesvärd boendeupplevelse med fokus på lugn och ro, hemtrevlig atmosfär och god exklusiv frukost.

Till Mörbacka Gård är du alltid välkommen oavsett om du vill stanna en kort stund eller en längre period.
Här hittar du den mysigaste Bed & Breakfast i Norra Värmland.

Vi som lever här heter Martin och Camilla, katten Cosi, våra 25 höns och en tupp. Vår ambition är att alla ska känna sig hjärtligt välkomna till oss! Året om har vi Bed & Breakfast i det stora blå huset. Där kan du hyra in dig i ett rum, eller du kan hyra hela huset! Det finns även möjlighet att gå en kurs hos oss. Se utbud under fliken ”Välmående”. Under sommarhalvåret har vi dagligen öppet vår butik – en butik med en härlig blandning av gamla och nya prylar. Här hos oss kan du även njuta av de härliga omgivningarna och den vackra naturen.

Välkommen till oss i Mörbacka, Klarälvdalen, Torsby Kommun, Norra Värmland.

Klicka på länken om du vill ha lite olika tips på vad du kan göra under ett besök hos oss på Mörbacka Gårdsretreat.

 

AltanenHönsParrelation