Renovering Loge
Gården,  Kurs,  Välmående

Sommaren går mot sitt slut

Vår sommar har varit fylld med allt man kan önska sig….

I alla fall det vi har önskat oss…. Det är verkligen en ynnest att få arbeta med det vi brinner för mest….. Att vägleda människor in i Välmående och ett Hälsosamt liv….. Många av de som besöker oss på gården stannar bara en kort stund…. andra stannar längre…..
En del gäster vill meditera, yoga eller utöva qigong med oss…. De uppskattar vi verkligen…. Vi gör det nästan dagligen, och vi uppskattar verkligen att få sällskap i vår träning…. Nu när vi bygger ny och större kurslokal kommer det dessutom att bli så mycket trevligare och mysigare att mötas.
När vi håller kurs blir det ett lugnare tempo med mer fokus. Då stänger vi gården för övriga gäster och koncentrerar oss enbart på gemenskapen med våra kursdeltagare. Det är en härlig och fin känsla att se, möta och vägleda alla er som kommer till oss på kurs, både par och enskilda individer!
Varmt Välkomna till oss i Norra Värmland.
 
HedemorakycklingarStrandbad vid KlarälvenRenovering LogeCosi är medCosa på kvällsrunda
 
Vilken vacker och härlig sommar det har varit! Vi har verkligen njutit och fått välbehövd vila….. genom massor med mental träning, qigong, skogen/naturen, yoga, sol och bad….. Samtidigt som vi sköter om våra dagliga sysslor med Bed & Breakfast, Loppis & Kuriosa, odlingar, renoveringar, höns….
Vi känner stor lycka att vi har så många härliga gäster, kunder, och besökare…. Både nära, kära vänner och nya bekantskaper!