Kycklingar
Gården

Kycklingarna växer

Idag är våra kycklingar 2 veckor

Kycklingarna är två veckor gamla idag och de fick för första gången komma ut och känna på gräset.

De är så gulliga och söta och verkade gilla det väldigt mycket.

Tar en ny utevistelse imorgon igen, för att vänja dem succesivt vid att vara ute.

De är helt olika till både utseende och personlighet.

Riktiga tuffingar är de också!

KycklingarKycklingarKycklingar

Tacksamhet

Vill du ha ett mer harmoniskt och välmående liv?
Känner du dig ofta stressad eller i obalans då är det h är en bra ände att börja i:

Vägen fram är att börja att jobba med sitt inre. Det kan kännas överväldigande.
Svårt att veta var man ska börja och hur man ska gå till väga.
Så som vi ser det så är det absolut bästa, snabbaste och mest effektivaste sättet att leva ett mer harmoniskt och välmående liv –  att öva upp sin tacksamhet. Forskning visar att det finns ett tydligt samband när det kommer till förmågan att vara tacksam och uppleva lycka i livet.
 
Att känna tacksamhet är ett oerhört kraftfullt verktyg och det är en förmåga som är enkel att öva upp. Hur du väljer att göra är såklart upp till dig, men ett konkret sätt att börja jobba med sin tacksamhet är att börja skriva tacksamhetsdagbok. Att varje kväll skriva ner 5 saker som du känner tacksamhet över just i den stunden. Det kan vara små enkla saker.
Gör du detta varje dag så kommer du snart upptäcka ett skifte i kropp och själ. Du kommer bli bättre på att uppmärksamma de fina sakerna du har i ditt liv och i förlängningen även lägga mindre energi och fokus på det som är mindre bra.
 
Att känna tacksamhet kommer att hjälpa dig att stanna upp lite oftare, vara mer närvarande i nuet och framförallt lägga fokus på det som är bra och inte det som är dåligt. och vi vet alla att det är det som vi lägger vårt fokus på som växer….
Vad är du tacksam över idag?