Jordgubbar
Gården,  Välmående

Sommar Sommar Sommar

Härliga sommar

Det är verkligen mums med egna jordgubbar. Det är helt otroligt men vi får massor med jordgubbar trots att vi har ett ganska litet land. Det är inte speciellt välskött. Och det är en hel del gamla plantor som behöver bytas ut….

Ändå får vi hur mycket jordgubbar som helst (känns det som). Plockar varje dag, och tänker att – nu måste det väl ändå vara rekord? Men så nästa dag så är det ytterligare ett stort lass med jordgubbar! Vi är så glada för det, och mumsar jordgubbar var dag.

Det finns så mycket jordgubbar att det till och med blir en del över som vi gör saft av.
Kan det bli bättre? Känns superlyxigt.

Jordgubbar i landJordgubbslandJordgubbar

Fokusera på det som får dig att må bra

Det kan vara svårt, men försök….
Det är viktigt och värdefullt är att ta tillvara på de fina små ögonblicken i din vardag.
Se om du idag kan lägga märke till behagliga stunder såsom solstrålar som värmer mot din kind, fåglarnas kvitter eller en härlig färgglad och smakrik måltid. Du kanske också äter härligt söta saftiga jordgubbar!?
När du uppmärksammar dessa stundet så kommer det att hända saker i din kropp.
Observera och notera din upplevelse.
 
Stor varm sommar kram från oss i Mörbacka.