Odlingar
Gården,  Välmående

Fix bland odlingarna och självmedkänsla

Planterar, sår och rensar i odlingarna

I år har vi utökat våra odlingar. Det är så härligt att se litet frö växa till planta och senare kunna skörda. Det krävs lite tålamod och en hel del arbete, men sen är det Underbart att kunna äta sina egenodlade grönsaker. Även trevligt att ta till vara på genom att torka, förvara, göra saft, sylt och olika inläggningar. 

PotatisPotatisSpenatLökFörbereder odlingsland

 

Här kommer även en liten påminnelse om
Att boosta dig själv

Du förtjänar inte bara att bli älskad av människorna runt omkring dig, utan även av den viktigaste människan i ditt liv – dig själv. Att aktivt jobba på kärleken till sig själv kan vara en stor utmaning och kämpar man mycket med negativa tankar om sig själv så kan det rentutav vara rätt provocerande att någon säger till en att man borde älska sig själv lite mer…. Det är en resa, men alla kan starta en intention att möta sig själv med lite mer vänlighet och medkänsla, i synnerhet om livet svajar och är svårt.