Svampar
Bed & Breakfast,  Kurs,  Skogen/Naturen

Återhämtning i Skogen

Skogens läkande kraft

Ett av de bäst och enklaste sätten få återhämtning och ny energi är att gå ut i skogen. Det finns inget billigare och mer effektivt sätt att minska stress och skapa välmående än att vistas i naturen. Ändå är det många av oss som tappat kontakten med naturen, samtidigt som den psykiska ohälsan i samhället ökar.  Hos oss ges du möjlighet att uppleva skogen med alla dina sinnen. Här finns alla möjligheter att låta naturens lugnande intryck skölja över dig och fylla hela kroppen med harmoni och ny, stärkande energi. 

Kurser och B&B

Passa på att boka in en vistelse eller kurs här hos oss, så du också kan få tillfälle att uppleva den helt magiska naturen som är tillgänglig här runt gården. Det är magiskt – Vi lovar! Hos oss finns många olika sätt att komma nära inpå naturen.

Retreat för själen: 11-14/8 och 22-25/9 2022.

Retreat för par: 21-24/7 och 6-9/10 2022.

Qigongretreat: 18-20/11 2022.

Bed & Breakfast: Hela året runt, 550 kronor per person inklusive bäddad säng, en uppsättning handdukar och frukostbuffé.

Hör av dig om du vill veta mer, eller boka direkt på info@morbacka.se.

Varmt välkommen att uppleva hos oss.

Träd  Skogsväg