Värmländsk skog
Loppis,  Skogen/Naturen,  Utflykt

Borta bra, Hemma bäst

Besök i Göteborg

I helgen har vi varit i Göteborg, Varberg och Borås på en liten utflykt. Främst för att hälsa på familj, släkt och vänner, men vi fick även möjligheten att samla på oss en hel massa prylar till loppisen. Så roligt att kunna fylla på med massor med nyheter inför öppningen som sker om bara ett par veckor. Det har varit en väldigt rolig och mysig helg, men även lite stressig…. Framförallt väldigt mycket trafik i och runt Göteborg. Så skönt att komma hem till lugna sköna Värmland igen! Frisk luft att andas. Tyst och skönt. Lugnt och stilla. Tacksam att vara tillbaka i Värmland men samtidigt mycket tacksam över alla härliga som vi fått förmånen att besöka i helgen!

Borta bra, Hemma bäst

Vad betyder det? Vad är hemma? För mig betyder hemma där jag har mina prylar och där jag ”bor” för tillfället. Tänker att det är väldigt olika hur vi definierar vad som är hemma. Kanske har det med trygghet att göra? Hur vi känner oss trygga. Hur vi har vuxit upp och så vidare.

Trafikerad väg   Släpkärra  Värmländsk skog