Uncategorized

Individuellt anpassade workshops

Vi skräddarsyr ett upplägg som passar er.

Vi brinner för att möta alla personer som vill utvecklas och växa som individer. Du kanske har en önskan om att förstå dig själv och din omvärld på ett djupare plan. Kanske vill du ta med ditt kompisgäng på en unika upplevelse där ni får prova på meditation, qigong eller andra övningar inom personlig utveckling. Du och din partner kanske vill fördjupa er relation och behöver guidning om hur ni kan hitta verktyg som leder er i rätt riktning. Kanske är du sugen på att ta med din familj på äventyr i skogen. Oavsett hur era konstellationer ser ut så är ni hjärtligt välkommen att kontakta oss för förslag på upplägg. Vi kan i dagsläget ta emot 2- 8 personer i ett sällskap. Ni kan boka allt från 1 timma till flera dagar, allt efter era önskemål. Vi finns här för er. Vi ordnar även boende, frukost, fika, lunch och middag utifrån de behov som önskas.