Nyheter

Glad Påsk

Påsken 2022!

Vi vill önska alla en härlig och skön Påskhelg. Det ligger fortfarande lite snö kvar på sina ställen, men det börjar verkligen kännas att våren är i antågande. Hönsen går fritt ute och pickar runt om på gården, och det är riktigt härligt att se dem ströva fritt. Välmående höns ger väldigt goda ägg, vilket uppskattas lite extra nu i Påsk. Vi tar hand om oss själv lite extra nu i helgen. Stannar upp och njuter av några dagars ledighet. Lagar lite god mat, går ut i naturen och hämtar ny kraft och inspiration. Vi lyssnar inåt och funderar lite extra på vad det är vi behöver mer av just nu. Vi lyssnar inåt för att förstå vad det är som får oss att må bra, vad det är vi behöver plocka in mer av i våra liv. Vad vill ha mer av och vad vi vill ha mindre av. Vad har du för funderingar? Känner du dig förvirrad och behöver hjälp? Tveka inte att höra av dig. Vi skräddarsyr program för dina önskemål. Varmt välkommen!