Yin och Yang
Kurs,  Nyheter,  Qigong,  Uncategorized

Träna qigong

Qigong

Vi älskar att träna qigong och gör det gärna varje dag. Varje onsdag 19-20 öppnar vi upp för gemensam qigongträning i vår lilla kurslokal som ligger i det Röda Huset på gården. Vi tränar gärna tillsammans med dig på onsdagar fram till 18 maj 2022. Du är hjärtligt välkommen att komma och träna med oss varje onsdag eller att prova på någon enstaka gång, vilket som passar dig.

Investering: 100 kronor.

Meditationsrum   

Olika qigongmetoder

Det finns flera olika qigongmetoder. Vi utövar qigong enligt Biyunmetoden, som är en medicinsk qigong. Den grundläggande metoden heter Jichu Gong, sedan finns det flera andra varianter; till exempel Dong Gong, Delfinkraftens qigong, Fredskraftens qigong, och många fler. Hos oss får du prova på olika övningar från flera olika metoder.

Välkommen!