Parrelationer
Kurs,  Nyheter,  Parrelationskurs,  Retreat,  Retreat för par

Parrelationskurs

Retreat för par 22-24 april 2022

Om tre veckor har vi vår populära parretreat här i Mörbacka. Det finns i skrivande stund fortfarande plats för ytterligare ett par. Kanske är det du och din partner som vill fylla den?! Det kommer bli en fantastisk helg där vi kommer göra olika övningar med mycket fokus på kommunikation. Ni kommer få verktyg som hjälper er att kommunicera och på så sätt kunna förstå varandra bättre. Vilket leder till mer acceptans, djupare gemenskap och större medvetenhet om vad just er relation behöver. Ni bor i eget dubbelrum i vår mysiga Bed & Breakfast som ligger i nära anslutning till skogen och naturen. Ni kommer att bli väl omhändertagna av oss hela helgen. Alla måltider, bäddade sängar, handdukar, kurs, skön miljö och härligt umgänge ingår. Investering: 6000kr/par. Vill du veta mer hör i första hand av dig via mail: info@morbacka.se.
Varmt välkomna till oss, Camilla och Martin.

    Natur