Skogen/Naturen

Promenad i skogen

Härliga skogsvägar

Det är så lyxigt att ha skogen precis utanför dörren. Vi har flera superhärliga promenadvägar i direkt anslutning till gården. Bara att ta på sig kängorna och gå rätt ut i den underbara skogen. Att bara vara här och nu. Stanna upp och njuta av naturen och allt det den har att erbjuda för alla våra sinnen. Idag tog vi katten på en promenad i skogen. Det är fortfarande en hel del snö kvar, särskilt där inte solen kommer åt. Man får även vara på sin vakt för det finns en hel del isfläckar. Vi går stillsamt och tar in massor med energi från ljuset, träden och snön. Vi blir påminda om att snart är det vår när vi ser gräset börjar titta fram lite här och där. Alla årstider har sin tjusning. Trots att det finns mycket lidande och elände där ute i världen så försöker vi ta vara på det lugn som finns här runtomkring oss. Vi blir så klart också påverkade av allt elände som händer ute i världen. Vi ber för alla de som kämpar och mår dåligt.